"Den nya

     dagen gryr..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varje dag har jag förmånen att vistas i en oerhört kreativ och inspirerande miljö. På Frilansbyrån Cirrus finns förutom jag som översätter även journalister, fotografer och reklammakare. Var och en har sitt att styra med, men hjälp och samarbete är aldrig långt bort när det behövs.

 

 

Mina översättningsuppdrag varierar stort från dag till dag. De kan vara allt från användarhandböcker för  polermaskiner, slamavskiljare och mobiltelefoner till marknadsföring eller faktabroschyrer för hundfoder. Ibland översätter jag även ekonomiska texter. Det är dock inom det tekniska området jag har störst kompetens.

 

 

Den stora variationen innebär att den ena dagen aldrig är den andra lik. Faktum är att mitt jobb aldrig blir tråkigt! Att dessutom lära sig nya saker nästan hela tiden är en förmån och ett rent nöje.

 

 

Uppdragen kommer ofta från större översättarbyråer runt om i världen. Jag får även förfrågningar från mindre företag och till och med privatpersoner som hör av sig för att få språkhjälp.

 

 

Jag tar mig an alla uppdrag med samma entusiasm och noggrannhet och tydlig kommunikation med uppdragsgivaren ger en god grund för att båda parter ska bli nöjda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startsida

 

Kontaktinfo

 

Övrigt